Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Osmaniye mahallesinde gerçekleşen yağmur ve şükür dualarına katıldı.

        Başkan Ataç’a, Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Hasan Tutucu ve CHP Alpu İlçe Başkanı Özgür Sarı da eşlik etti. Vatandaşlarla yemek yiyerek uzun süre sohbet eden Ataç, yaptığı konuşmada, "Her fırsatta yurttaşlarımızla birlikte olmaya gayret ediyorum. Onlarla olmak bana ayrı bir mutluluk veriyor. Sağ olsunlar bizi yağmur ve şükür dualarına davet ettiler, katıldık. Hepimizin yağmura, suya ihtiyacı var. Ülkemizin bereketli toprakları, yağan yağmurla daha da verimli hale geliyor. Üreticilerimizin bereketli bir dönem geçirmesini diliyorum" dedi.

        Osmaniyeliler de Ataç’a katılımından ötürü teşekkür etti. Ayrıca Başkan Ataç yağmur duasının ardından yeni bebek sahibi olan Osmaniye sakinlerinden OnurŞahünde Öztürk çiftini de evlerinde ziyaret ederek tebrik etti. Ziyarette 7 aylık Ali bebeği kucağına alan Ataç, hayırlı bir ömür temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa