Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da kız çocukları katıldığı etkinlikte hem eğlendi, hemde hediye kazandı.

        Türk Kızılay Kadın Kolları tarafından Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanında kız çocuklarının katılımı ile etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikteki yarışmalarda dereceye giren çocuklara bisiklet ve kitabın yanı sıra Ankara gezisi hediye elidi.

        Türk Kızılayı Elazığ Şubesi Kadın Kolları Başkanı Mihrap Akbulut, çocukların katılımı ile etkinlik düzenlediklerini dile getirerek, oyunlar eşliğinde bazı hediyeler de dağıttıklarını aktardı.

        Çocukların çuval, yumurta, elma yeme ve filama bulma, mandal takma oyunları ile yarıştığını aktaran Akbulut," 3 kişiye bisiklet, 2 kişiye Ankara seyahati, yaklaşık 10 kişiye de kitap hediye ettik. İnşallah daha çok çocuğa ve aileye destek olmak için çalışmalar yapacağız" diye bilgi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa