Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın Anadolu İmamHatip lisesinde öğrencilere öz güven ve sorumluluk kazandırmak amacıyla bu yıl eğitim öğretim dönemi başında "Zilsiz Okul” projesi başlatıldı.

        Sınıf, koridor ve bahçeye yerleştirilen saatlerle ders başı yapan öğretmen ve öğrenciler, ders bitiminde de teneffüse çıkıyor. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Bartın Anadolu İmamHatip Lisesi Müdürü Recep Açıkgöz, “Öğrencilerimiz kendilerine öz güven ve zamanın nasıl yönetebileceğini öğrendiler. Öğretmen ve öğrencilerimiz kısa sürede uyum sağladılar, ben bunun çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Bartın’da ve Türkiye’nin tüm okullarında denemelerini tavsiye ediyorum, inşallah güzel bir örnek olmuştur" ifadelerine yer verdi.

        Bartın'ın Anadolu İmamHatip lisesinde mesleki eğitim dersine giren İbrahim Demirel ise "Ben çok faydalı olduğuna inanıyorum, öğrencilerimizde artık sorumluluk sahibi olmaya başlıyorlar" şeklinde konuştu. 12/A sınıfı öğrencisi Yusuf Değirmenci de "Aralık ayının 12 sinden beri zilsiz sistem uygulanıyor, artık biz kendimizi yönetebiliyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa