Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki şehitlerin anlatıldığı Yankı Belgeseli’nin oluşmasında emeği geçenler teşekkür belgesi ile onurlandırıldı.

        Çorlu Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen ve Çorlu Şehitliğinde kabirleri bulunan şehitlerin hayatlarından kesitlerin de sunulduğu Yankı Belgeselinin yapımı ve yayınında emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi.

        Çorlu Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen çekimleri ise Çorlu’da faaliyet gösteren As Prodüksiyon firması tarafından yapılan Yankı Belgeseli 18 Mart Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında iki ayrı gün iki ayrı salonda gösterilmiş ve izleyenlerin takdirini kazanmıştı.

        Projenin hayata geçirilmesi sırasında proje ekibinde görev alan Çorlu Kaymakamlığı personeli ve proje ekibi görevlileri ile belgeselin çekiminde görev alan AS Prodüksiyon ekibi ve belgeselin çekimlerine destek veren öğrencilere Çorlu Kaymakamlığı tarafından Çorlu Hükümet Konağında düzenlenen programda teşekkür belgeleri takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa