Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir genelindeki et ve et ürünleri satışı yapan işyerlerinde denetim yaptı.

        Et ve et ürünleri satan işletmeler, Niğde Belediyesi zabıta ekipleri tarafından denetlendi. Vatandaşların tüketimine sunulan et ve et ürünlerinin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda üretilmesi için denetim ve bilgilendirme çalışmaları şehir genelinde sürüyor. Rutin kasap denetiminde İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı, ustalık belgesi, kaçak et, mezbaha mühürü ve hijyen noktasında zabıta ekipleri inceleme yaptı.

        Zabıta ekiplerinin şehirdeki sağlık denetimlerinin devam edeceğine dikkat çeken Belediye Başkanı Rifat Özkan; “İşyerlerinde kaçak kesimi önlemek, hijyen koşulları ve gıda ürünlerinin sağlıklı bir şekilde satışının yapılması için gerekli kontrolleri zabıta ekiplerimiz belli periyotlarda gerçekleştiriyor, vatandaşlarımızın sağlığı bizim için ön planda denetimlerimiz devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa