Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Belediyesinin ‘’Mega Projeleri’’ arasında yer alan Kapalı Pazar alanında fore kazıklarla zemin iyileştirme çalışmaları başladı.

        Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun Kırklarelili vatandaşlara verdiği sözler arasında bulunan ve uzun yıllar sonra çözüme kavuşan Kapalı Pazar çalışması devam ediyor.

        Bademlik Mahallesi Süpürgeciler sitesinde 20 bin metrekare alan üzerine yapımına başlanan Kapalı Pazar alanı bittiğinde içerisinde; 752 pazar yeri tezgahı, 35 iş yeri veya dükkan ayrıca açık ve kapalı olmak üzere toplam 210 araçlık otopark olacak. Kırklareli’nde büyük bir değişim ve dönüşümüne neden olması beklenen projelerden biri olan Kapalı Pazar inşaatında binanın temel sağlamlaştırma güçlendirme çalışması için kullanılan fore kazık çalışmaları başladı. İnşaat alanı çevresince 173 fore kazık kullanılacağı ve yerin altına 12 ila 15 metreye kadar inileceği belirtildi. Böylece Kapalı Pazar binası hem modüler hem de sağlam bir yapı olacak.

        Kırklareli halkının yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Kırklareli halkı her şeyin en güzeli ve en iyisine layıktır. Halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Kapalı Pazar alanında zemin sağlamlaştırma çalışmalarına başladık. Bu kapsamda 12 ila 15 metre derinliğe 173 adet fore kazık çakacağız. Hedefimiz bu yıl sonu Kapalı Pazar projemizi sonlandırarak halkımızın hizmetine sunmak’’ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa