Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Köy Enstitülerinin kuruluşunun 78. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı.

        Büyükçekmece Belediyesi tarafından Köy Enstitülerinin kuruluşunun 78. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen program, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Programda konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Böyle güzel bir günde Köy Enstitülerinin kuruluşunun 78. yılını kutlamanın vermiş olduğu gururla, devam eden ve bitmeyecek olan Atatürk sevgimiz ve saygımızla sizleri selamlıyorum. Köy Enstitüleri Türkiye’nin aydınlık yüzüdür. İzlediğimiz görsel sunumda, Köy Enstitüleri kurucusu Hasan Ali Yücel’in öğrencilere bakışını gördüm. O bakışlarda gurur, vatan sevgisi ve Türkiye’nin geleceğini inşa etmenin mutluluğu var. Keşke Köy Enstitüleri devam etseydi. Ben bu toplantılarda yanan ateşin, alevlenen cumhuriyet sevgisinin çok önemli olduğunu görüyorum. Bugün bu toplantıya ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Şunu herkes bilsin, ne yaparlarsa yapsınlar, Mustafa Kemal Atatürk Türkiye’nin kalbidir ve bu kalp ebediyen atmaya devam edecektir. Bu duygularla, hayatta olan tüm Kepirtepe, Köy Enstitüleri mezunlarına sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Hayatını kaybedenleri rahmetle anıyorum. Güzel günler bizimle olsun” dedi.

        Program sonunda Başkan Albayrak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'e ve tüm katılımcılara tebrik ve teşekkürlerini sundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa