Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MemurSen Antalya İl Temsilcisi Mustafa Çoban, aziz şehitlerin verdiği mücadelenin, bugünün meselelerinin çözümü için ilham kaynağı olduğunu söyledi.

        MemurSen İl Temsilcisi ve Eğitim BirSen Antalya Şube Başkanı Mustafa Çoban, 1420 Nisan Şehitler Haftası’nı kutladı. Şehitlerin sayesinde dimdik ayakta durduğunu belirten Başkan Çoban, “Ne büyüksün ki, kanın kurtarıyor Tevhid’i. Bedr’in aslanları ancak, bu kadar şanlı idi.” mısralarıyla Çanakkale’de kanlarıyla birliği kurtaran ve zaferi göremeyip destanını yazan, Mehmet Akif’in Bedr’in aslanlarıyla eş tuttuğu aziz şehitlerimizin verdiği mücadele, bugünün meselelerinin çözümü için de ilham kaynağımızdır” dedi.

        Çoban, “Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmek, gelecek nesillere bu bilinci aktarmak ve bu kutsal toprakları bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir. Türk milleti şehitlerimizin ve gazilerimizin değerini daima bilmiştir. Onları asla unutmamıştır ve unutmayacaktır. Vatanını canından aziz bilen, söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyen kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa