Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Tava Ciğer Ustaları Derneği Yönetimi, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Geçtiğimiz günlerde kuruluş çalışmalarını tamamlayan Edirne Tava Ciğer Ustaları Derneği, Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarete Dernek Başkanı Niyazi Yavuz, Yönetim Kurulu üyeleri Kazım Gilan, Aydın Doğan, Mehmet Ali İpek, Nusret Demir ve Serhat Yaz katıldı.

        Edirne’deki ciğer ustalarının dernek çatısı altında buluşmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne tava ciğerinin turizm alanında önemli bir yöresel yiyecek olduğunu belirterek, “Bundan sonra ciğercilerin denetlenmesinde dernek olarak sizlerden de yardım alarak, ciğerimizin iyi standartlarda servis edilmesini birlikte hareket ederek sağlayabiliriz” dedi.

        Dernek yönetimi, Edirne’nin yöresel lezzeti tava ciğer için kurs açarak usta ve kalfa yetiştirmeyi planladıklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa