Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İller arası 5.Grup Basketbol Bölge Turnuvası Isparta'da İl Müdürlüğü ev sahipliğinde başladı.

        Turnuvada ev sahibi Isparta'nın yanı sıra Niğde, Karaman, Nevşehir, Aksaray, Konya, Adana, Mersin ve Antalya KYK takımları mücadele ediyor. KYK Isparta İl Müdürü Cumhur Ziya Kurt, “Kurumumuz yurtlarında barınan öğrencilerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı vermek, aralarında dostluk, arkadaşlık, kardeşlik köprüleri kurmak amacıyla spor müsabakaları düzenlenmektedir. Bu kapsamda Basketbol Bölge Turnuvalarına ev sahipliği yapmanın ve ilimizi tanıtmanın onurunu yaşıyoruz” dedi.

        Dereceye girenler Eskişehir’de mücadele edecek

        Turnuvanın devam eden süreci hakkında bilgi veren KYK İl Müdürü Kurt, “İlimizde yapılan ve 5 gün sürecek Bölge Turnuvalarında şampiyon olan takım Eskişehir'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Finallerine katılmaya hak kazanacak. Müsabakaların centilmence, hoşgörü ve yardımlaşma içerisinde geçmesini, turnuvanın amacına uygun olarak dostluk, arkadaşlık ve kardeşliğe vesile olmasını, herhangi bir sakatlığa maruz kalınmamasını arzu ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum. Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan ve Bölge Turnuvası’na ev sahipliğini ilimizde yapılmasını sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşık Bak ve Genel Müdürümüz Sinan Aksu'ya şükranlarımı arz ediyorum.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa