Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmangazi Belediyespor Kulübü Yüzme Takımı sporcularından Elif Yazıcılar, Yunanistan’da düzenlenen Faros Elena Sairi Yüzme Şampiyonası’nda elde ettiği derecelerle altın ve gümüş madalyanın sahibi oldu.

        Yunanistan Yüzme Federasyonu 20172018 yılı faaliyet programında yer alan Faros Elena Sairi Yüzme Şampiyonası, 14 Nisan’da Yunanistan’ın Dedeağaç kentinde start aldı. 20 takımdan 250 sporcunun kulaç attığı şampiyonaya 40 sporcu ile katılım sağlayan Türk Milli Takımı müsabakadan 63 madalya ile ayrılırken, Osmangazi Belediyespor Kulübü yüzme takımının başarılı sporcusu Elif Yazıcılar mücadele ettiği 200 metre sırtüstü kategorisinde 02:25:98 derecesiyle birinci, 100 metre sırtüstü kategorisinde ise 01:04:75 derecesiyle ikinci oldu. Türkiye şampiyonayı 22 altın, 23 gümüş ve 18 bronz madalya ile tamamlayarak genel sıralamada birinciliği elde etti.

        Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sporcu ve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa