Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İstanbul Sefaköy'deki Malkara ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

        İlk olarak Malkara ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma Kültür Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programına katılan Başkan Kadir Albayrak vatandaşlarla bir araya geldi.

        Küçükçekmece Sefaköy'deki Malkara ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma Kültür Derneği ziyaretine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da katıldı. Başkan Kadir Albayrak ziyarette, Dernek Başkanı Cihat Aytekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşüp çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Dernek Başkanı Cihat Aytekin ve Yönetim Kurulu üyeleri, ziyaretlerinden dolayı Başkan Albayrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa