Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan Balkan Göçmen Dernekleri, Göç İdaresi yetkilileri ve Tekirdağ Valiliği iş birliğiyle düzenlenen programda göçmenlerin sorunları masaya yatırılarak çözüm önerileri görüşüldü.

        Çorlu Cumhuriyet Parkı içerisinde yer alan 15 Temmuz Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ'daki bazı ilçelerinin kaymakamları, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü yetkilileri, İŞKUR ve SGK yöneticileriyle balkan derneklerinin yöneticileri ve göçmen vatandaşlar katıldı.

        Balkan Göçmen Dernekleri adına konuşmanın Sabiha Özmolla tarafından yapıldığı programda göçmenlerin sorunlarıyla ilgili sunumu ise Kilikadılılar Derneği Başkanı Bilgin İnceoğlu yaptı. AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Ayşe Doğan ve Mustafa Yel de birer konuşma yaparak Balkan göçmenlerinin sorunlarına hassasiyetle eğildiklerini ve sorunların çözüme kavuşması için gerekli adımların atılacağını kaydetti.

        Programda konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in Çorlu programı sırasında yaptığı dernek ziyaretinde böyle bir program tertiplenmesi fikrinin ortaya çıktığını, vatandaşlardan gelen bu talep üzerine gerekli görüşme ve hazırlıkları yaparak ilgililerin de katılımıyla toplantı düzenlediklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa