Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Günlük 600 kişilik 3 çeşit sıcak yemeğin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı Ebu İshak Vakfı Aşevini ziyaret edip kendi elleriyle yemek dağıtan Vali Seyfettin Azizoğlu, “Kadim şehir olan Erzurum’da ihtiyaç sahibi, muhtaç ailelerimizin, ilimizde yaşayan Afganlı göçmenlerin mağdur olmamaları için onların yanındayız” dedi.

        Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, beraberindeki kurum amirleriyle birlikte Ebu İshak Vakfı Aşevini ziyaret etti.

        Aşevine gelen dar gelirli ailelere kendi elleriyle yemek dağıtımını gerçekleştiren Vali Azizoğlu, aileler hakkında vakıf çalışanlarından bilgi aldı.

        Vali Azizoğlu, “Artık yavaş yavaş Ramazan ayına da yaklaşıyoruz. Erzurum’da kadim şehir olmasının da gereği, bunun en güzel göstergelerinden birisi muhtaç, fakir, ihtiyaç sahibi, buraya misafir olan insanların yanında olmamız. Afganistan’dan gelip ilimizde misafir olan göçmenler var. Onların da sıcak yemek ihtiyacı Ebu İshak Vakfı Aşevinde karşılanıyor” dedi.

        Ebu İshak Vakfı Aşevinde, her gün 3 çeşit sıcak yemek çıkarılarak, mağdur ve bakıma muhtaç insanlara yemek hizmeti sunulduğu, günlük 600 kişilik 3 çeşit sıcak yemeğin vakfa kayıtlı bulunan ihtiyaçlı ailelere sefer taslarıyla dağıtıldığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa