Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe İbrikdere ve Uzuntarla Mahallesi’nde inceleme yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çocuklarla basketbol oynadı.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, her fırsatta Kartepeli vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve sıkıntılarını dinliyor. Bu kapsamda gezilerini sürdüren Başkan Üzülmez son olarak İbrikdere ve Uzuntarla Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. İncelemeler sırasında davet edildiği İbrikdere Veli Akgül İlkokulu’nu ziyaret etti. Veli Akgül İlkokulu Müdürü Hikmet Yıldız ve öğrenciler tarafından karşılanan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çocuklarla birlikte basket oynadı. Okul bahçesi içerisinde çocuklarını almaya gelen veliler ile sohbet eden Başkan Üzülmez, istek ve taleplerini dinledi.

        Yaptığı konuşmasında çocukların daha iyi eğitim almaları için çabaladıklarını belirten Başkan Üzülmez, “Geleceğimiz çocuklarımızındır. Onların bizlere emanet ettiği ilçemizin daha güzel yarınlara ulaşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. İlçemiz genelinde yer alan bütün okullarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz” dedi.

        Ziyarette Okul Müdürü Hikmet Yıldız ve okul yönetimi tarafından eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Üzülmez’e teşekkür plaketi verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa