Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, eşi Suzan Yılmaz ile birlikte Ata Mahallesi sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

        Gemlik Belediyesi tarafından hafta sonu Ata Mahalle Konağı’nda düzenlenen kahvaltıda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Refik Yılmaz, hem talep ve sıkıntıları dinledi, hem de devam eden ve başlayacak yatırımlar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. Yılmaz, “Belediye olarak bütün mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın talepleri bizler için çok önemli. Vatandaşlarımızın belediyeye gelmesini beklemeden bizzat onları ziyaret edip taleplerini dinliyoruz. Bir taraftan güneşin, bir taraftan yeşilin, bir taraftan da deniz manzarasının tadını çıkarırken, diğer yandan da vatandaşlarımızla bir araya geliyor, onlarla birlikte karar alıyoruz. Gemlik Belediyesi olarak meselesiz, sıkıntısız, daha modern bir şehir oluşturmak ve hayatı kolaylaştırmak üzere var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bizlere olan bu inanç sürdükçe, halkımızın emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa