Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürülüğü’ne bağlı çeşitli şubelerde çalışıp kadroya geçen çalışanlar, kadrolarını kurban kesip, lokma döktürerek kutladılar. Kadroya geçen çalışanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Sayın Cumhurbaşkanımız, bizleri taşeron işçilikten kurtarıp kadrolu işçiliğe geçirdiğiniz için sonsuz şükranlarımızı sunarız” pankartı ile teşekküre ettiler.

        Sabah saatlerinde DSİ 21. Bölge Müdürlüğü önünde toplanan işçiler DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, Türkİş Aydın İl Temsilcisi ve TesİŞ Şube Başkanı Mustafa Aydın, DSİ Bölge Müdrür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile kadroya geçmenin sevincini kutladılar.

        Önce dua edip kurban kestiren çalışanlar, ardından da lokma döktürdüler. DSİ 21. Bölge Müdürlüğü bünyesinde teşeron olarak çalışan 308 çalışanın kadroya geçme seinci yaşadığını belirten Tesİş Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın, tüm çalışanlar adına işçilerin kadroya geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Programın ardından DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, Tesiş Şube Başkanı Mustafa Aydın, çalışanlarla birlikte sosyal tesislerde bir araya geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa