Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın doğal güzellikleri ve günlük yaşamı bedensel engellilerin objektifinden görüntülendi. Çalışmalar, 2 Mayıs haftası Muratpaşa Belediyesi Sergi Salonu’nda sergilenecek.

        Antalya Engelliler Sanat Evi, Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER) ve Fujifilm, sanatın engel tanımaz farkındalığını oluşturmak için bir araya geldi. Evrensel bir dil olan fotoğrafın bakış açısında oluşturduğu farkındalık ve gelişimi deneyimlemeyi amaçlayan projeye fotoğraf danışmanları destek oldu. Fotoğraf makinelerini boyunlarına takarak Antalya’nın muhtelif yerlerinde Mart ve Nisan ayları içinde farklı organizasyonlarda fotoğraf çeken bedensel engellilere, amatör fotoğrafçılar da refakat etti.

        Fotoğrafla engelleri aşmak ve bu çalışmayı geleneksel hale getirmek amacıyla hayata geçirilen projede çekilen fotoğraflar, sergilenmeye hazır hale getirilecek. Pek çoğunun ellerine ilk kez fotoğraf makinesi aldığı bedensel engellilerin çektiği fotoğraflar, 2 Mayıs haftası boyunca Muratpaşa Belediyesi Sergi Salonu’nda “Engelli Objektifinden Engelsiz Dünya” adıyla sergilenecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa