Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nilüfer Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Mysia yollarında düzenlenen kamplı yürüyüşe katılan doğaseverler, iki günde toplam 20 kilometre yürüyerek, hafta sonunda güzel havanın keyfini çıkardı.

        Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Turizm Haftası dolayısıyla doğaseverleri yürüyüşte bir araya getirdi. Geçen yıl Misiİnegazi arasında yapılan yürüyüşün ikinci etabı olarak düzenlenen faaliyete 180 kişi katıldı. Tabiat tutkunları İnegazi Mahallesi’nden Güngören Göleti’ne kadar 12 kilometre boyunca yürüdü. Akşam gölet çevresinde çadır kampı kuran doğa severler, yorgunluklarını mendil kapmaca, çuval yarışı, halat çekme ve yumurta yarışı gibi geleneksel oyunlarla attı.

        İkinci gün ise Güngören Göleti’nden Maksempınar Mahallesi’ne kadar yüründü. Doğa yürüyüşüne katılanlar, parkur boyunca ve kamp alanında kendilerine her türlü desteği sağlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

        Bu yıl ikincisi düzenlenen yürüyüşün üçüncü etabı, önümüzdeki yıl Maksempınar Mahallesi ile Gölyazı Mahallesi arasında gerçekleştirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa