Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından hafta sonunda satranç turnuvası düzenlendi.

        TÜGVA İl temsilciliğinde düzenlenen turnuvada derece giren öğrencilere hediyelerini AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve TÜGVA İl temsilcisi Hüsamettin Ellialtı tarafından verildi.

        Milletvekili Açıkgöz satranç turnuvası sonrasında burada öğrenciler ile bir süre sohbet ederken yaptığı açıklamada, “TÜGVA Nevşehir Şubemizde genç kardeşlerimizle bir aradayız. Güçlü Türkiye’nin geleceği gençlerimizdir. Vakıf geleneği ile yetişen ilim,irfan,merhamet sahibi gençlerimiz Türkiye’nin geleceğe dönük yüzüdür.28 Şubat gibi zulüm anlayışıyla gençlerimizin geleceğini kimse çalamayacak” dedi.

        TÜGVA İl temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, “ TÜGVA olarak öğrenciler arasında düzenlediğimiz satranç turnuvasına ilgi gösteren tüm öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bugün burada bizleri ziyaret ederek turnuva heyecanımıza ortak olan AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Merkez ilçe başkanı Edip Avşar’a teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa