Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Devrek Belediyespor, Amatör Süper Lig’i şampiyon tamamlayan Alaplı Belediyespor’u PlayOut maçında penaltılarda yendi.

        BAL Ligi 6. Grupta mücadele veren Devrek Belediyespor, Zonguldak Amatör Süper Lig’i şampiyon tamamlayan Alaplı Belediyespor ile PlayOut maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda karşılaştı.

        Alaplı ve Devrek ilçelerinden gelen taraftarlar da takımlarına destek verdi. Maçın 20. dakikasında Devrek Belediyespor 10 öne geçti. Ancak ikinci yarı etkili futbol oynayan Alaplı Belediyespor, beraberlik golünü atarak 11’lik eşitliği getirdi.

        15’er dakikadan oynanan uzatmalarda da skor 11 sona erince seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonunda 98’lik üstünlük sağlayan Devrek Belediyespor; müsabakanın kazananı oldu. Devrek Belediyespor önümüzdeki sezon BAL’da mücadelesini sürdürecek. Alaplı Belediyespor ise Amatör Süper Lig’de mücadelesine kaldığı yerden devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa