Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atakum'un, Türkiye'nin önemli turizm duraklarından birisi olması için çalıştıklarını ve projeler ürettiklerini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'u, Türkiye'nin yıldızı yapacaklarını söyledi.

        Atakum ilçesinde, turizm odaklı projeler ve çalışmalara önem verdiklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, turizm odaklı çalışmalara hız verip, yerli ve yabancı turistleri Atakum'a çekeceklerini söyledi.

        "Atakum'a akın var"

        Atakum'un cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Başkan Taşçı, "Eşsiz sahili, doğal güzellikleri ve hayata geçirdiğimiz turizm odaklı projelerle ilçemiz önemli bir turizm durağı olma yolunda ilerliyor. Selçuklu ve Osmanlı mimarisiyle inşa edilen Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamları, önemli bir çıkış noktası oldu. Aynı şekilde Atakum Belediyesi Seyir Tesisleri de, Karadeniz’in eşsiz güzelliklerini vatandaşlarımızın ayaklarının altına seren güzide bir turizm noktası oldu. 4 yılda hayata geçirdiğimiz 79 projenin, neredeyse büyük bir kısmı, ilçe turizmine güç katacak, gelişimine hız kazandıracak projeler. Bu gelişim, hem nüfus artışımızdan hem de çevre ilçe ve illerden ilçemize akın eden vatandaşlarımızdan görülüyor" dedi.

        "Herkesin her kesimin"

        Atakum'un Karadeniz Bölgesi'nin incisi konumunda olduğunu belirten Başkan Taşçı, "Atakum, bölgenin en yaşanılabilir kenti olarak açıklandı. Bununla gurur duyuyoruz. Ancak sorumluluğumuzun da farkındayız. Bu sorumluluktan hareketle çalışıyoruz, üretiyoruz. Sosyal, kültürel, istihdam odaklı ve spor merkezli projelerimizi ardı ardına hayata geçirirken, sadece bir kesimin değil, her kesimin memnuniyetini esas alıyoruz. Bir yandan ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız için, daha da yaşanılabilir bir Atakum inşa ediyoruz. Diğer yandan da ilçemizi gezmeye gelen vatandaşlarımızın, keyif içerisinde vakit geçirebileceği önemli bir turizm durağı olmaya gayret gösteriyoruz. Bu anlamda hedefimiz Türkiye’nin yıldızı olmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa