Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yolcu otobüsünden indikten sonra otobüs garajına geçmek isteyen yaşlı kadın, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

        Edinilen bilgiye göre, Manisa'nın Demirci ilçesinden otobüsle Turgutlu'ya gelen ve E96 karayolunda otobüsten inerek Turgutlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne geçmek isteyen 74 yaşındaki Rukiye Karasaç'a, İzmir istikametine seyir halinde olan Dursun Ö. yönetimindeki 35 NGE 72 plakalı otomobil çarptı. Bir anda karayoluna çıkan kadına çarpan aracın ön camı patlarken, yaşlı kadın yol kenarına fırladı. Eşiyle birlikte otobüsten indiği ve bir anlık dalgınlıkla yola fırladığı iddia edilen Karasaç, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşlı kadının cenazesi morg aracı ile Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılırken, otomobil sürücüsü Dursun Ö. gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa