Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde, 14 Nisan Şehitleri Anma Haftası kapsamında Şanlıurfa Şehitlerini Anma Gecesi düzenledi. Şehit yakınlarının da katıldığı gecede konuşan Başkan vekili Mahmut Saatçi, "Şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin her zaman için yanlarındayız” dedi.

        Haliliye Belediyesi ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu İl Temsilciliği işbirliği ile Şanlıurfa Şehitlerini Anma Gecesi düzenlendi. Şair Nabi Kültür Merkezinde gerçekleşen gece, Kur’anı Kerim tilavetiyle başladı. Gecenin açılışında konuşan Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu İl Temsilcisi Yusuf Mirza Temel, desteklerinden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini söyledi. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz da, Haliliye Belediyesinin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğuna vurgu yaparak, belediyenin 2017 yılında 180 şehit ailesini uçakla günü birlik Çanakkale’ye götürdüğünü hatırlatıp, bunun Türkiye’de bir ilk olduğunun altını çizdi.

        Gecede son olarak konuşan Haliliye Belediye Başkan vekili Mahmut Saatçi, belediye olarak her zaman için şehit ailelerinin yanında olduklarını söyledi. Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan vekili Saatçi, şehitlerin isimlerini yaşatmak için de Haliliye’de parklara, şehit isimlerini verdiklerini kaydetti. Şehitlik makamının önemine de vurgu yapan Saatçi, şehit ailelerine Cenabı Haktan sabrı cemil diledi.

        Konuşmaların tamamlanmasıyla program sinevizyon gösterimi, şehit yoklaması, şehit ailelerine hediye taktimi ve şehit ailelerinin konuşmalarının ardından sona erdi.

        Geceye Haliliye Belediye Başkan vekili Mahmut Saatçi, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyesi İsmail Güneş, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu İl Temsilcisi Yusuf Mirza Temel, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ve şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa