Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri Yenipazar Mahallesi'nde oturan ve bel kayması nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Rasim Karagöz’e yardım elini uzattı.

        Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğretmeni Nurdan Döner başkanlığındaki öğrenciler, kendi aralarında para topladı. Topladıkları paralar ile öğrenciler, Yenipazar Mahallesi’ndeki Rasim Karagöz’ün kullandığı tekerlekleri yıpranmış ve işlevini yitirmiş akülü sandalyeyi tamir ederek, tekerleklerini yenisi ile değiştirdi.

        Okul müdürü Abdülbaki Türken, öğrencilerin bu tür faaliyetlerle yardımlaşmayı ve dayanışmayı bir davranış haline dönüştürmeye başladıklarını bundan da çok mutlu olduklarını söyledi.

        Akülü sandalyesinin tekerlekleri değiştirilen Rasim Karagöz ise öğrencilerin göstermiş olduğu bu duyarlılık ve davranıştan dolayı çok duygulandığını ve çok mutlu olduğunu vurgu yaparak, öğrencilere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa