Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’da bulunan 3 adet Sağlıklı Yaşam Aracı bilgilendirmeye devam ediyor.

        Sağlık Bakanlığı Sağılığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü bünyesinde "Ulaşılacak Her Yere Ulaşma" sloganıyla iki yıl önce başlattığı Sağlıklı Yaşam Araçları Projesi kapsamında Tekirdağ’da faaliyet gösteren 3 adet Sağlıklı Yaşam Aracı sağlık personeli çalışmaya devam ediyor.

        Toplumun ve bireyin sağlığı ile ilgili bilgi, farkındalık ve kontrol yeteneklerini artırma, sağlığı doğrudan ve dolaylı olarak etkileyen faktörlerin iyileştirilmesine yönelik davranış değişikliği oluşturma, halk sağlığını koruma ve geliştirme, hastalık risklerini azaltmak amacıyla başlatılan proje büyük başarı elde etti.

        Sağlıklı Yaşam Aracı, sadece sağlık konularında değil, çocuk ihmal ve istismarı, kadına yönelik şiddet gibi konularda, özel günler ve haftalarda farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa