Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediyesi tarafından yapılan yapılan Mevlana Kapalı Pazaryeri’nin elektrik ve mekanik çalışmalarında da son aşamaya gelindi.

        Gebze Belediyesi'nin vizyonprojelerinden Mevlana Kapalı Pazaryeri’nin yapımı hızla devam ediyor. 28 bin 311 metrekare alan üzerine inşa edilen dev projede bölgenin tüm ihtiyaçları düşünüldü. Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri’nde pazar satış alanın yanı sıra, çocuk oyun alanları, soğuk hava deposu, iş yerleri, sığınaklar, ofisler, kafeteryalar, mescit, tuvaletler ve otopark alanları yer alıyor.

        Kent merkezinde her hafta kurulan ve Cuma Pazarı diye bilinen semt pazarının da taşınacağı Mevlana Modern Kapalı Pazaryerinde kaba inşaatın tamamlanmasının ardından çevre istinat perdeleri, alt yapı imalatları ve dış cephe çalışmalarında da sona gelindi. İnce işçilik çalışmalarının hızla sürdürüldüğü Mevlana Modern Kapalı Pazaryerinde ekipler elektrik ve mekanik çalışmalarında da son aşamaya geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa