Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sapanca Off Road Kulübü (SOFFDER) Başkanı Fahri Arkan, Xtrial Marmara Şampiyonası 2 iç ayak yarışının 78 Temmuz tarihlerinde Sapanca’da gerçekleşeceğini aktardı.

        2015 Türkiye Off Road Şampiyonu ve 2016 üçüncüsü Hüsnü ve Hasan Taylan kardeşlerler, 2016 Off Road Şampiyonu Hüseyin Memi’nin de aralarında bulunduğu bir grup Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan SOFFDER Başkanı Arkan, Xtrial Marmara Şampiyonası 2 iç ayak yarışının 78 Temmuz tarihlerinde Sapanca Soğucak Yaylasında gerçekleşeceğini belirterek yarışların SOFFDER ve Sapanca Belediyesi tarafından düzenleneceğini söyledi. Yarışa geniş bir katılım beklediklerini ifade eden Arkan, “Bu organizasyonla off road severlere güzel bir hafta sonu yaşatmayı planlıyoruz. Yarışların yaylada ve iki gün sürecek olması hem kamp severlere güzel anlar yaşatacak hem de Sapanca turizmine de büyük bir katkı sağlayacak” dedi. SOFFDER Takım Direktörü Hasan Taylan ise bu yıl düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Hüsnü ve Hasan Taylan kardeşlerle Hüseyin Memi’nin aynı takımda yer alacağını açıkladı.

        Destekleri için Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’e teşekkür eden Taylan, “Takım olarak hazırız. Servis elamanlarımız ve kulüp üyesi arkadaşlarımızla kilitlenmiş vaziyetteyiz. Türkiye Şampiyonasının en iddialı ekibiyiz. Türkiye Şampiyonu olarak kupayı Sapancamıza getireceğiz. Yeni takıma Başkan Yılmazer’de destek veriyor. Kendilerine kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum. Bizde başkanımıza jest olsun istedik ve takımımızın adını Sapanca Belediyesi yaptık” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa