Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde içme suyu şebekesi yenileme, yağmur drenaj, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları kapsamında refüjde bulunan yetişkin çam ağaçlarını Devlet Hastanesi Bahçesine taşınıyor.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Bulvarı ve Atatürk Caddesi içme suyu şebekesi yenileme, yağmur drenaj, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları kapsamında refüjde bulunan yetişkin çam ağaçlarını Devlet Hastanesi Bahçesine taşınıyor. AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, “Yoldaki alt yapı ve kaldırım çalışmaları kapsamında orta refüjde bulunan çam ağaçları Devlet Hastanesine taşınarak toprakla buluşturuldu. Büyükşehir Belediyesi’nin özel ağaç söküm araçlarıyla bu ağaçlar sökülerek hastane bahçesine dikiliyor. Ağaçları özenle kaldırarak zarar vermeden bahçeye dikimi gerçekleşti” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa