Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Antalya Serikliler Derneği’nin (ANTSERDER) üyeleriyle buluştu.

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ANTSERDER Başkanı Adnan Tezgel ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Tütüncü, ziyarette ANTSERDER yönetim kurulu üyeleriyle derneğin çalışmaları ve belediyesinin hizmetleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Tezgel ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Tütüncü, derneğin yaptığı sosyal faaliyetlerle iftihar ettiğini söyledi. ANTSERDER’in kurulmasının, Antalya merkezde yaşayan Seriklilerin bir araya getirilmesi adına güzel bir çalışma olduğunu aktaran Tütüncü, “Derneğin kurulmasında emeği olan yönetim kurulu ve dernek üyelerine teşekkür ederim. Antalya’nın ilçeleri ve köyleriyle ilgili bazı dernekler kuruldu ama ANTSERDER’in farklı bir heyecanla çalışmaya başladığını gördüm. Bu heyecanın aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum” dedi.

        “Dernekçilik gönüllülük esasına dayanır”

        Başkan Hakan Tütüncü, dernek çalışmalarının gönüllülük esasına dayandığını hatırlatarak, “Dernek çalışmaları kolay işler değil. Dernekler, gönüllülük esasına dayanır. Dernekler hep verme yeridir; para verirsiniz, zaman verirsiniz, emek verirsiniz. Bu anlamda ANTSERDER yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu her çalışma saygıdeğerdir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayım. Elimizden ne gelirse, gücümüz neye yeterse yapmaya hazırız.”

        Kepez Meclisi’nde Serik ağırlığı

        Tütüncü, 38 üyesi olan Kepez Belediye Meclisi’nde 5 tane Serik doğumlu meclis üyesinin olduğunu anımsatarak, “Seriklilerin, Kepez Belediye Meclisi’nde iyi bir şekilde temsil ediliyor olması sevindirici bir durum. Her zaman ANTSERDER’in çalışmalarına destek olma noktasında hazırız. Belediyenin tüm sosyal tesisleri ve imkânları, çok önemli kültür hizmeti ve önemli bir sosyal aktivite ortaya koyan Serikliler Derneği’nin emrindedir. Biz sizleri Allah için seviyoruz. Bu sevgimiz olduğu sürece de zorluklar ve güçlükler kolay hale gelecektir.”

        Tezgel, ziyaretin anısına Başkan Hakan Tütüncü’ye plaket takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa