Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kick Boks Federasyonu Kütahya İl Temsilciliği düzenlenen Boks Bahar Turnuvası, Emet ilçesinde başladı.

        Emet Termal Otel'in katkılarıyla 2 gün sürecek Emet Kick Boks Bahar Turnuvası'nda, 12 ilden 170 sporcu mücadele edecek.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan ilk gün müsabakalarına AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Emet Jandarma Komutanı Murat Resul Kılıçaslan, Emet Emniyet Amiri Gökhan Yıldırım, AK Parti Emet İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet Arabacı, Emet Termal Resort Otel Müdürü Ramazan Sezer ve sporseverler katıldı.

        AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, açılışta yatığı konuşmada, ''Gazi Emet şifalı suları, ormanları, sarı alan yaylası, Tahtalı göleti, Eğrigöz kalesiyle Küthaya'nın hem turizm açısından,hem sağlık açısından en önemli ilçelerinden bir tanesi. Böyle bir organizasyonun burada yapılması son derece önemli. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sporla uğraşan tüm kardeşlerimide gönülden kutluyorum. Çok doğru bir iş yapıyorlar. Son yıllarda Kütahyamızda da spor alanında önemli yatırımlar yapıldı. Kütahya spora önem veren, sporla özdeşleşmiş illerimizden bir tanesi. 196 tane faal spor kulübü olan, 70 bin lisanslı, 4 bin 650 tanede aktif sporcusu olan ve gerçekten Türkiye'yi olimpiyatlarda, dünya şampiyonalarında başarıyla temsil eden, altın madalyalar getiren bir ile sahibiz. İşte Kick Boks federasyonumuz açısından baktığımızda da bir dünya şampiyonu olan kardeşimiz İlknur kardeşimizdir, Kütahyalıydı ve altın madalya getirmişti. Bu gençlerimizin başarıdan başarıya koşacaklarına bizde yürekten inanıyoruz. Sporun alt yapısı ile ilgili bizlerde önemli yatırımlar yapıyoruz. Bugün Kütahyamızda atletizm pistinden gençlik merkezine, futbol sahalarından kapalı spor salonlarına kadar birçok tesis kazandırdık. İşte Emet'te de bir tane sentetik çim kaplı futbol sahası yaptık. İnşallah Emet ve Hisarcık ilçelerimize gençlik merkezi yapmak için çalışma yapmaktayız. Bu şampiyona inşallah hayırlara vesile olur'' ifadelerini kullandı.

        İlk gün sonunda altın madalya kazanan sporculara madalyaları AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı ve Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa