Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evkur Yeni Malatyapor Teknik Direktörü Erol Bulut, maçtan 3 puanla ayrılmayı çok istediklerini söyledi.

        Bulut, 3 puan aldıkları zaman ligi yüzde 100 garantilemiş olacaklarını belirterek, "Ama olmadı. Şu anda önümüzde 5 maç daha var. Bu 5 maçta neler olacağı hiç belli olmaz. Burada maalesef rakibe 2 puan hediye ettik. Bazen maçta böyle şeyler olabiliyor. Ceza sahasına gönderilen uzun bir top, sonra kalecinin uzaklaştırması kısa düştü ve ardından gol oldu. Hiç istemediğimiz 2 puan kaybettik. Kalan maçlarda maksimum puan alıp hedefimize ulaşacağız" dedi.

        AYTEMİZ ALANYASPOR CEHPHESİ

        Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise maçın hakkının beraberlik olduğunu ifade ederek, "Çünkü iki takım da çok fazla üretemedi. İki takım da hücumsal anlamda varyasyonları eksik yaptı. Bizim bunu eksik yapmamızdaki en büyük etken Malatya´nın katı defans yapması oldu. Malatya ligin iyi takımlarından bir tanesi, Erol hocayla çok iyi bir çıkış yakaladılar. Biz de can çekişen bir takımız, puan almamız gerekiyordu. İki takım için de söylenecek çok fazla bir şey yok. Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Erol Bulut'un açıklamaları

        Mesut Bakkal'ın açıklamaları

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa