Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde mevsimlik olarak çalışan orman işçileri, yeni yasa ile kadroya kavuşmalarını protokol ve ilçe halkına yemek vererek kutladı.

        Yıllardır kadro özlemi çeken ancak bir türlü bu isteklerine kavuşamayan orman işçileri, geçici işçilikten kurtulmalarının coşkusunu yaşıyor. Yeni çıkartılan yasa kapsamında kadroya kavuşan Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde çalışan 32 işçi, kadroya girmeleri nedeniyle ilçe halkına yemek verdiler. Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde verilen yemeğe; Korkuteli İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri Güreş Ağası Hamdi Sarıca, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahman Yılmaz, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşları amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarda katıldı.

        Korkuteli Orman İşletme Müdürü Hülya Güney “ Yıllardır kadro özlemi çeken işçilerimiz çok şükür kadro aldılar. Rabbim utandırmasın. Kadro sevinçlerini bu şeklide kutlamak istediler. Bizi kırmayarak davete icabet eden başta İlçe Kaymakamımız Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Güreş Ağası Hamdi Sarıca ve siyasi parti temsilcileri olmak üzere herkese teşekkür ederiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa