Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan Göbeklitepe Kurtuluş Koşusu, 15 Nisan 2018 tarihinde start alıyor. Toplam 3 farklı kategoride düzenlenecek yarışmaya başvuru sayısı 500 kişiyi aştı.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin önemle üzerinde durduğu sportif faaliyetler hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu kez 511 ve 21 kilometrelik 3 farklı kategori ile Göbeklitepe Kurtuluş Koşusu düzenliyor. 15 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek koşuya başvurular devam ederken katılımın şimdiden 500 kişiyi aştığı belirtildi.

        Koşu güzergahları

        Şanlıurfa Müzesi önünden Pazar günü saat 10.00’da başlayacak Göbeklitepe Kurtuluş Koşusu Balıklıgöl Tünel Girişi, Haşimiye, Arap Meydanı, Akçakale Yolu, Akçakale Harran Kavşağı, Yeni Açılan Çevre Yolu ve belediye evleri güzergahı ile aynı güzergahtaki dönüşü kapsayacak. Başvurular yarışmanın başlayacağı ana kadar devam ederken, yine başlangıç noktasında sona erecek koşuda dereceye girenlere ödülleri verilecek.

        Öte yandan mevcut güzergah koşunun yapıldığı saatler olan 10.00 ila 13.00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak.

        Vatandaşlar koşuya davet edildi

        Türkiye’nin en genç şehri Şanlıurfa’da sporun her branşında gelişim için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Birbiri ardına açılışını yaptığımız tesisler ve uygulamalı eğitimlerimizle gençlerimize hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Pazar günü düzenleyeceğimiz 7’nci Göbeklitepe Kurtuluş Koşusuna tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa