Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a yükselme maçında BAL liginden Ortaca Belediyespor, Süper Amatör Lig şampiyonu Yeni Millaspor ile karşılaştı. Muğla Atatürk stadında oynana karşılaşmayı yaklaşık 2 bin 500 taraftar izledi. Maçı Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, ASKF Başkanı Mehmet Top, Futbol İl Temsilcisi Ali Karakaya da izledi.

        Karşılaşma öncesi maçın favorisi olarak gösterilen Ortaca Belediyespor maçın ilk yarısını 17. dakikada Olgun ve 32. dakikada Sever’in attığı goller ile 20 galip tamamladı. İkinci yarıya ilk yarıya oranla biraz daha derli toplu futbol ortaya Yeni Milasspor skoru 21’e getirirken, 90 dakika sonunda gülen taraf Ortaca Belediyespor oldu ve önümüzdeki sezon da BAL liginde Yatağan Belediyespor ile birlikte Muğla’yı temsil edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa