Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Kahta Şehit Mehmet Özbek İlkokulu öğrencileri Hürriyet Polis Merkezini ziyaret etti.

        Kahta ilçesinde Hürriyet Polis Merkezini ziyaret eden Şehit Mehmet Özbek İlkokulu öğrencileri, polislere meslekleri hakkında sorular sordu. Emniyet mensuplarından çeşitli ikramlar alan öğrenciler, polislerin gösterdikleri yakın ilgiden dolayı çok memnun oldu.

        Yaptıkları polis ziyareti hakkında konuşan Kahta Şehit Mehmet Özbek İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahin, “Öğrencilerimizle beraber Hürriyet Polis Merkezine geldik. Öğrenciler polis ağabeyleriyle bir araya gelerek polislik mesleği hakkında kendilerine sorular sordu. Öğrenciler polislik mesleği hakkında güzel bir bilgiye sahip oldular. Emniyet mensupları bizlerle çok yakından ilgilendi. Bizimle yakından ilgilenen Kahta İlçe Emniyet Müdürü Durmuş Ali Özkan ve emniyet mensuplarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

        Şehit Mehmet Özbek İlkokulu öğrencisi İlkay Kaya, “Ziyaret ettiğimiz Hürriyet Polis Merkezinde polis ağabeylerimize, meslekleri hakkında sorular sorduk. Onlarda bize çok güzel cevaplar verdi. Polisler bizi çok güzel bir şekilde karşıladı. Bize yiyecek ikram ettiler” ifadelerini kulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa