Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta'nın Eğirdir ilçesinde çocukların unutulmaya yüz tutmuş oyunları oynamak yerine telefon, tablet, bilgisayarla vakit geçirmelerine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan ‘Yaşama Bağlanıyoruz Yaparak Öğreniyoruz’ projesi kapsamında düzenlenen Dağcılık Eğitimi ve Tanıtımı etkinliğinde çocuklar ve aileleri hoşça vakit geçirdiler.

        Eğirdir Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce Teknoloji Bağımlılığına karşı hayata geçirilen “Yaşama bağlanıyoruz, Yaparak Öğreniyoruz” projesi kapsamında; projeye katılan ailelere dağcılık eğitimi verildi. Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığının destekleri ile Yazla Mahallesinde bulunan ve Komando Okuluna ait Dağcılık Eğitim Alanında düzenlenen etkinliğe katılan aile ve öğrenciler hem dağcılık eğitimi alıp uygulama imkanı buldular hem de cep telefonu, tablet ve bilgisayardan uzak hoşça vakit geçirdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa