Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçirdiği kalp krizi sonucu 2011 yılında hayatını kaybeden Osmaneli'nin eski Belediye Başkanı Selahattin Çetintaş, mezarı başında anıldı.

        Geçirdiği kalp krizi sonucu 2011 yılında hayatını kaybeden Osmaneli eski Belediye Başkanı Selahattin Çetintaş, mezarı başında anıldı.

        Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının açılışından sonra Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Belediye Başkanı Münür Şahin,7'nci ölüm yıl dönümü dolayısıyla Çetintaş ailesini evlerinde ziyaret ettiler. Çetintaş ailesinin evinde bir süre edilen sohbet sonrası Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.

        Çetintaş'ın mezarı başında düzenlenen anma programına ise, Çetintaş’ın ailesi, Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan Eski Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, eski Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefaret Göbekci, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftülüğü personeli tarafından Belediye Başkanı Çetintaş’ın mezarı başında Kur’anı Kerim okunmasının ardından emekli imam hatiplerden Abdullah Tufanın yaptırdığı duadan sonra Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bir konuşma yaptı. Şahin, Çetintaş’ı vefatının 7’ci yıl dönümünde şükranla, saygıyla andıklarını belirterek, "Eski başkanımıza mezarları başında anma törenleri düzenleyerek şükranlarımızı dile getirmeye gayret ediyoruz. Bütün katılımcılara merhum Çetintaş ve ailesi adına çok teşekkür ediyorum. Geride bıraktıklarına Allah uzun ömürler versin. Selahattin Çetintaş, uzun yıllar Osmaneli Belediye Başkanı olarak hizmet etmiş birisi. Bizlere de bizden sonrakiler tarafından iyi anılmak kısmet etsin. Selahattin Çetintaş’a Allah’tan rahmet diliyorum, nur içinde yatsın. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine şükranlarımızı iletiyorum değerli eşine ve çocuklarına sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa