Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, kandil akşamını Yenidoğan Camii cemaati ile birlikte eda etti.

        Hz. Peygamberimiz (SAV)’in tüm insanlığı temsilen Cenabı Hakk’ın huzuruna çıktığı Recep ayının 27. gecesi olan Miraç Kandili tüm İslam âleminde olduğu gibi Bozüyük’te de huşu içerisinde kutlandı. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte kandil gecesini Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Yenidoğan Camii’nde eda etti. Camii cemaati ile birlikte kandil vaazını ve okunan Kur’anı Kerim’i dinleyen Başkan Bakıcı yatsı namazını da burada camii cemaati ile birlikte eda etti. Namazın ardından camii cemaatinin kandilini kutlayan Başkan Bakıcı onlarla birlikte bir süre sohbet etti. Mahalle Muhtarı Kahri İnci’nin hazır bulunduğu gecede çeşitli konularda sohbet edilerek karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunuldu.

        Ayrıca yatsı namazının ardından Yenidoğan Camii’nde ve ilçe genelinde faaliyet gösteren tüm camilerde vatandaşlara Bozüyük Belediyesi tarafından kandil şekeri dağıtılarak vatandaşların mübarek Miraç Kandilleri kutlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa