Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “Yerel Buluşmalar” toplantısı kapsamında sendika temsilcileri ile bir araya gelen Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Sendikal faaliyetlerin gerçek konu ve içerikleri bakımından Türk demokrasisine büyük katkı sağlayacağı gerçeğine vurgu yaptı.

        GDZ Gediz Otel’de düzenlenen istişare toplantısına Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut, AK Parti İlçe Gençlik kolları Başkanı Ali Akbulut, Belediye Meclis Üyeleri, Hizmetİş Sendikası Temsilcisi Ahmet Rasim Tırnavi, Eğitim BirSen İlçe Temsilcisi Ali Arısoy, Türk EğitimSen İlçe Temsilcisi Murat Kocabaş, Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Hakan Özalp, Türk BüroSen İlçe Temsilcisi Yüksel Zorbozan, Türk SağlıkSen İlçe Temsilcisi Osman Turan Özdoğan, Türk BüroSen İlçe Temsilcisi Mehmet Erkan, Türk Tarım OrmanSen İlçe Temsilcisi Yakup Öztürk, Öz Ormanİş Sen İlçe Temsilcisi Kudret Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

        Toplantıda sendika temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Başkan Saraoğlu, “Sendika 19. Yüzyıldaki çok olumsuz işçi şartları nedeniyle ortaya çıkan ve kendilerini çalıştıran patronlara karşı bir örgütlenme biçimidir. Özellikle son yıllarda Sendikalar, kendi mesleki örgütlerini geliştirmek, sendikalara üye olan insanlara haklarını koruyarak bir hak mücadelesi sistemine doğru yol almaktadır. Sendikal faaliyetlerin gerçek konu ve içerikleri bakımından Türk Demokrasisine büyük katkı sağlayacağı bir gerçektir. Mücadelenizi bırakmayın. Her şey yasalarla sınırlıdır, yasalarla sınırlı olan hiç bir şeyi kimse engelleyemez. Yeter ki bu sınırlar içerisinde kalmayı gayret edelim. Bu özel gece de sizlerle birlikte olmaktan son derece memnun olduğumu ifade etmek isterim. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, çalışma hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

        Sendika Temsilcileri, düzenlediği toplantı ile kendilerine ülke ve ilçe gündemini değerlendirme fırsatı sunan Başkan Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa