Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, okuma yazma seferberliği kapsamında ilçede açılan kursları ziyaret etti.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği, Dalaman'da büyük ilgi gördü. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan 12 kursa 92 kursiyer katıldı. 5 kurs tamamlanırken, şuan devam eden 7 kursta 74 kursiyerin olduğu öğrenildi.

        Kaymakam Güldoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Kaplan ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Duman ile birlikte Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda başlatılan okuma yazma kursuna katılanları ziyaret etti.

        Kaymakam Güldoğan, ziyarette yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi tarafından başlatılan seferberlik, İlçemizde de okumaz yazmaz hiç kimse kalmayıncaya kadar devam edecektir. Özellikle hanımefendilerin düzenlenen kurslara düzenli olarak katılmasından çok memnunum, şimdi burada bulunan kursiyerlerimize de medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum.” dedi.

        Ziyarette, kursiyerler, çeşitli nedenlerle okumayazma öğrenme fırsatı bulamadıklarını, kursların ardından torunları ile daha iyi diyalog kurduklarını ve Kur’anı Kerim mealini okuyabildiklerini ifade ederek, kursların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa