Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan “Liseliler Girişimciliği Öğreniyor” projesi kapsamında ilçenin başarılı işadamları ile öğrenciler buluşuyor.

        Proje kapsamında her hafta bir işadamı ilçedeki liselerde okuyan öğrencilere konferans veriyor. Girişimcilerin başarı hikayelerinin paylaşılmasının amaçlandığı projeyle her hafta bir girişimci öğrencilerle deneyimlerini ve başarıya ulaşma yollarını paylaşıyor.

        Şevikoğlu Marketler zinciri sahibi Osman Şevik, proje kapsamında Ortaca Anadolu Lisesi’nde gençlere konferans verdi.

        Bu haftaki konuk girişimci başarılı işadamı Osman Şevik, liselilere tavsiyelerde bulunarak; "Girişimci olmak için her işte olduğu gibi çok çalışmak gerekir. Disiplin ve planlı olmak çok önemli. Müşteriye güven vermeniz gerekiyor. Bazen zarar da etseniz insan kaybetmemelisiniz. Yoksa kaybettiklerinizi telafi etmeniz mümkün olmaz" dedi.

        Konuşma, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Topçu’nun, işadamı Şevik’e konferansa katılımlarından dolayı çiçek vermesi ve Osman Şevik'in öğrencilere başarı dilekleri ile sona erdi.

        Konferansların bölgenin önemli işadamlarından Faruk Özalp ile devam edeceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa