Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde de güvenlik görevlisi ve temizlik işlerinde çalışan 6 personelin kadroya geçiş süreçleri tamamlandı.

        Taşeron işçi olarak çalışan ve kadroya geçmesi kesinleşen 6 personel için imza töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan taşeron işçilerin daimi işçi statüsüne geçirilmesi çalışmaları sonuçlandı. 696 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname'nin 127’nci maddesinin, 24 maddesi gereği taşeronda çalışan işçilerin sürekli işçi kadrolarına geçiş başvuru sonuçları sonrası 6 personel ile dün kadroya geçiş imza töreni yapıldı.

        Taşeron işçi olarak çalışan ve kadroya geçilmesi kesinleşen 6 personelin kadroya geçiş imza töreninde konuşan İl Müdürü Yoldaş, “Kadroya geçiş imza töreninde çalışanlarımızla bir araya geldik. Bu atılan imzalar sonucunda arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimi sunuyor, Allah utandırmasın diyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa