Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünde girişimcilik kursuna katılan 170 kursiyere düzenlenen törenle belgeleri verildi.

        TOBB Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2017 yılı haziran ayında Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ve İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi başkanlığına sunduğu ve hibe almaya değer görülen "Çiçekler Solmadan" adlı projesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) iş birliği kapsamında girişimcilik kursu düzenlendi. Kursa katılan kursiyerlere TOBB Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen törenle girişimcilik belgeleri verildi. Törene TOBB Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Karataş, müdür yardımcıları ve çok sayıda kursiyer katıldı.

        Belge dağıtım sonrası konuşan müdür Karataş, kursa büyük bir fedakarlık ve özveri ile katıldıkları için kursiyerlere etti. Kursiyerlerin girişimcilik belgeleri müdür Karataş, müdür yardımcıları ve kurs öğretmenleri tarafından takdim edildi. Tören sonunda kursiyerlere ikramlarda bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa