Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Merkez Huzurevi Müdürlüğünde hizmet almakta olan yaşlılara banka işlemleri ve ATM kullanımı, ATM kartı kullanımı sırasında dikkat edilmesi gerekenler, bilinçli kredi kartı kullanımı ve dikkat edilmesi gerekenler konusunda eğitim verildi.

        Eğitime, Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, İl Müdür Yardımcısı Erdinç Topçu, Huzurevi Müdürü Tamer Tahmazoğlu, Edirne Merkez Ziraat Bankası Şube Müdürü Yusuf Şekerci ve beraberindeki banka personelleri ile birlikte huzurevi sakinleri katılım sağladı.

        “Banka işlemleri ve ATM kullanımı, ATM kartı ullanımı sırasında dikkat edilmesi gerekenler, bilinçli kredi kartı kullanımı ve dikkat edilmesi gerekenler” konulu eğitimin sunumunu Ziraat Bankası personeli Serdar Tüzün gerçekleştirdi. Eğitim, banka personeli tarafından yaşlıların sorularının cevaplandırılması ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa