Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki kadınlar plajının üçüncüsünü Finike’de yapıyor. Yaz sezonuna kadar tamamlanacak Altuncan Hatun Kadınlar Plajı'ndan, Finike’nin yanı sıra Elmalı, Kumluca ve Demreli kadınlar da faydalanacak.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sarısu ve Alanya Aysultan kadınlar plajının ardından 3’üncü kadınlar plajını Finike’de hayata geçiyor. Kadınlara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek olan Altuncan Hatun Kadınlar Plajı'ndaki çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Finike’nin en güzel koylarından olan 8.5 hektarlık Barbaros Hayretin Koyu Mesire Alanı doğal yapısı korunarak kadınlara özel muhteşem bir plaj haline getiriliyor.

        Çevre ilçelere de hizmet verecek

        Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı plaj yapım çalışmalarında sona yaklaşıyor. 4 milyon 187 bin lira yatırım maliyetli kadınlar plajı yaz sezonunda hizmete girecek. Finike’de hayata geçirilecek kadınlar plajı Kumluca, Demre, Kaş ve Elmalılı kadınlara da hizmet verecek. Elmalılı kadınlar Büyükşehir Belediyesi tarafından konulacak ücretsiz servislerle Finike Kadınlar Plajı’na taşınacak. Bu hareketlilik Finike’nin sosyal yaşamına da katkı sağlayacak.

        Yüzer havuz sistemi

        Proje kapsamında vatandaşların denize rahat bir şekilde girmeleri için her biri 100 metrekare olan 2 adet ahşap iskele yapılıyor. Ayrıca proje alanında 26 araçlık otopark, 1 adet kır kahvesi, 1 adet ibadethane ve biri yukarıda biri aşağıda olmak üzere 2 adet tuvalet bulunacak. Koyun ortasında dizayn edilen yüzer havuz sistemi sayesinde yüzme bilmeyen kadınlar ve çocuklar rahatlıkla denize girebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa