Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Mümin Özkasap Stadı’nda yarın oynanacak olan Yunusemre BelediyesporSalihli Belediyespor karşılaşmasında kazanan BAL’a çıkacak, kaybeden yoluna Süper Amatör Küme’de devam edecek.

        Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu şampiyon tamamlayan ve playoff son maçında Urganlıspor’a yenilerek BAL kapısından dönen Salihli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden ve ligi 9. sırada tamamlayan Yunusemre Belediyespor ile yarın playout maçında karşı karşıya gelecek. Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan ve saat 15.00’da başlayacak karşılaşmada Salihli Belediyespor, 4 yıl önce düştüğü BAL’a geri çıkmak, Yunusemre Belediyespor ise ilk kez mücadele ettiği BAL’dan düşmemek için mücadele edecek.

        Salihli Belediyespor ile Yunusemre Belediyespor playout müsabakasında galip gelecek ekip, 201819 sezonunda BAL’da mücadele etme hakkı kazanacak, kaybeden ise Süper Amatör’de yoluna devam edecek. Ayrıca playout karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikaları eşitlikle sona ermesi halinde kazananı seri penaltı atışları belirleyecek.

        Öte yandan Salihli Belediyespor’un adını BAL’a yazdırmak için son fırsatı olan playout karşılaşmasına gitmek isteyen taraftarlar için ücretsiz otobüsler kaldırılacak. Otobüslerin Salihli Belediyesi önünden saat 13.15’de hareket edeceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa