Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, hızla artmakta olan madde bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla gençlere yönelik “Hayal Et” adlı gençlik tiyatrosu Şahinbey ve Şehitkamil, Oğuzeli, Karkamış, İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde ortaöğretim ve lise öğrencilerine sahnelendi.

        Büyükşehir tiyatro oyunuyla 6 bin 144 gence ulaştı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü tarafından günümüzün en önemli sorunlarından biri olan madde bağımlılığının sonuçlarına dikkat çekmek ve bağımlılıkla ilgili bilgilendirmek amacıyla seçilen "Hayal Et" adlı oyun sahnelendi. Mizah ve dramın iç içe geçtiği, gerçek hayattan alınmış öykülerin aktarıldığı, gençlerin sağlıklı bir yaşam için eğitildiği tiyatro oyunu, il merkezi ve ilçelerde 5 gün boyunca 15 seansta gençlerle buluştu. “Hayal Et” gençlik tiyatrosunda, arkadaş seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiği, bir kereden bir şey olmaz sözünün ne kadar yanlış olduğu, yanlış arkadaş seçiminin nelere yol açabileceği gibi durumlar anlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa