Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaya yollarında yayalara yol veren ve saygı gösteren sürücülere polis tarafından 'yayalara duyarlı sürücü' sertifikası veriliyor.

        Kuşadası'ndaki sürücülerin yayalara duyarlı davranmasını teşvik etmek amacıyla çalışma başlatıldı. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Atatürk Bulvarı ve belediye önünde pilot uygulama yapıp, yaya yollarında yayalara yol veren sürücüleri tebrik ederek, 'yayalara duyarlı sürücü' sertifikası verdi. Uygulama vatandaşlar ve sürücüler tarafından ilgiyle karşılandı.

        Sürücülere ve yayalara özellikle yaya yollarında daha duyarlı davranmaları konusunda bilgi verildi. Kuşadası Trafik Denetleme Büro Amiri Mehmet Gör, trafikte yayalara karşı duyarlı davranılmasını hedeflediklerini ve bu amaçla uygulamayı hayata geçirdiklerini belirterek, "Çalışma sırasında sürücülere, yayalara özellikle yaya yollarında daha duyarlı davranmaları konusunda da bilgilendirdik. Yayalara yol veren sürücülere hazırladığımız sertifikaları anında veriyoruz. Çok olumlu tepkiler aldık" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa