Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’nun Tosya ilçesi nüfusuna kayıtlı otobüs şoförü, uyumak için girdiği bagajda ölü bulundu.

        Edinilen bilgiye göre, İstanbulAntalya seferini yapan özel bir şirkete ait yolcu otobüsü şoförü Yakup Değirmenci, dün gece yarısı Afyonkarahisar’da mola vererek burada direksiyonu yardımcı şoföre teslim etti. Daha sonra kendisi, istirahat etmek için otobüsün bagajında özel olarak hazırlanan istirahat yerinde yatmak için girdi.

        Sabah saatlerinde Burdur’da mola veren otobüste yolcuların inmesi sonrası otobüs görevlisi, istirahate çekilen Yakup Değirmenci’yi uyandırmak istedi. Görevli, hareketsiz yatan Değirmenci’nin durumunu gördüğü anda olayı sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yakup Değirmenci’nin vefat ettiğini tespit etti.

        Tosya ilçesi Çepni köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Yakup Değirmenci'nin cenazesinin defin işlemleri için köye getirileceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa